Äntligen hemma!

Har haft jätte trevliga dagar hos svärföräldrarna, men det va ändå skönt att få komma hem. Borta bra men, hemma bäst.

Har packat upp allt vi hade med oss, lagt Patricia, som sover gott i sin säng och nu myser vi i soffan till juno. En bra film de=).

Fredagsmys!

I dag har det varit en ganska så lugn dag. Har varit inne i stan och uträttat lite ärende.

Nu på kvällen har jag gjort middag hos svärföräldrarna. Då blev det stekt potatis med marinerad fläskfile och brunsås. Till efterätt blev det glass med varma jordgubbar på och det var jätte gott :P.
Nu sitter vi och kollar på idol och har fredagsmys

Bloggar lite dåligt nu då vi är hos svärföräldrarna och hälsar på. Vi har varit här sedan i tisdags och åker hem i morgon och då blir det lite bättre bloggning.

Höst/Vinter!

I förmiddags när jag, lilldottern, pojkvännen och svärmor skulle dra ner på stan snöade en hel del, kul när man har dåliga sommardäck=(. Körde rätt så lugnt så det gick jätte bra=). Vi va en sväng på köpcentrat och sedan i mataffären. När vi kom ut från mataffären var snön borta.

Nu ikväll regnar det och blåser det som bara den.
Lillstumpan ligger och sover i soffan, jag, älsklingen och svärföräldrarna kollar på Robinsson.

Nu när det börjar bli kallt ute har jag ett problem. Jag har problem med statiskt hår som blir mycket värre när det är kallt. Är det någon som har tipps på hur man kan minska på detta så är jag väldigt tacksam!!

Äntligen!

Ja, då va man äntligen tillbaka efter en lång paus från bloggen. Har varit lite att göra det sista som jag har fått lägga tid på i stället. Men nu blir jag här igen.

Kommer lite bättre inlägg senare med bilder och så.

RSS 2.0