Måndag!

Helgen har varit ganska lugn med mycket mys. Har hunnit med att tvätta och städa lite.

Hinner inte vara så mycket här, då Patricia tar en hel del tid nu. Hon håller på att vänja sig vid det nya boendet fortfarande.

Idag har vi varit och uträttat lite ärende i stan, annars har det inte hänt så mycket idag.

Nu ikväll ska vi mysa till tv:n som vanligt=)

Fredag!

Igår dammade jag hela lägenheten
Skulle städat mer, men Älsklingen var hemma igår så vi roade oss med att börja lägga ett tusenbitars-puzzel. Skit kul var det ju. Men oj vad tiden sprang iväg.
Sen på kvällen åt vi pizza.

Idag har jag tvättat tre maskiner tvätt
lekt med Patricia, vi har bland annat varit ute och gungat lite
och nu har Patricia precis vaknat. Så nu blir det kaffe
och sen ska jag och Patrcia gå till mataffären och apoteket

Onsdagskväll!

Snacka om att ha noll koll. Det tidigare inlägget jag skrev förut, heter "tisdag", men det är ju onsdag idag haha.

När Patricia vaknade gick jag och hon till mataffären och handla lite. På vägen tillbaka gick vi bort till vårdcentralen och kikade lite. Där låg även ett lite fik som just då inte var öppet och så kikade vi in på biblioteket med. Efter det gick vi in till centrum för att leta upp ett fik som vi hittade ganska så snart. Efter att vi fikat färdigt gick vi vidare ner mot vattnet och fick se att dom höll på med filmning där. Det var inga människor på platts men det stod bilar där och det var skyltar uppsatta att det var en pågående filming. Kollade på nätet sen när vi kom hem och då visade det sig att dom håller på att spela in "Morden i Fjällbacka".

Det blev ingen bakning idag eftersom vi var ute i stället och gick runt och kikade. När vi kom hem lekte vi lite och sen när Älsklingen kom hem åt vi middag.

Nu håller vi på att kollar på:
Bonde söker fru

Och efter det, ska vi kika på:

Efterlyst

Tisdag!

Nu har Patricia precis somnat igen=). När hon har vaknat ska vi gå ut och gå en runda i solen.
Idag blåser det inte lika mycket så det går att gå ut i alla fall utan att riskera att blåsa bort.
När vi kommer hem blir det nog lite bakning.
Annars blir det nog inte så mycker mer som händer idag.

Film och hundkoppel!

Idag har Patricia inte alls varit på topp. Hon ville inte alls sova middag när jag hade laggt henne i morse och allt var bara skit tyckte hon. Jag försökte med det mesta så som att leka och busa med henne och ge henne mat så klart. Men hon var lika kinkig. Men så märkte jag att hon följde mig hela tiden vart jag än gick till och med när jag skulle gå på toa så hon fick ju så klart följa med
Blev dock lite gladare när hon såg att kameran kom fram.
Hon sov en timme och när hon vaknade var hon kinkig igen
Efter några timmar satte jag på en film till henne.
Barbie i en julsaga
Då satt hon helt tyst och tittade. Och då passade jag på att dammsuga lite och göra i ordning lite i lägenheten. Efter att filmen var slut var hon kinkig igen. Tycker inte om att barnen tittar på film när dom är så små så jag satte henne på golvet så fick hon leka med ett gammalt hundkoppel och det tyckte hon var jätte kul för det lät en massa om det=)

Älsklingen har varit borta nästan hela dagen då bilen skulle lämnas in idag. Han blev hämtad på morgonen och kom hem på eftermiddagen. När han kom hem igen åkte vi en runda igenom stan och sen åkte vi till mataffären och handlade lite.

Nu ikväll har vi laggt lilla prinsessan och sussar så gott i sin säng. Så vi fick druckit lite kaffe
Nu ikväll kommer:
American Pie presents Beta House
Dom är ju för roliga=).

Blåsigt värre!

Ja här är är det verkligen blåsigt idag, rena stormen ute. Typiskt när jag skulle gå till apoteket å köpa salva till Patrcia. I och för sig är det inget akut, men det är ju inte kul att sitta inne hela dagen. Men jag vågar inte riktigt ut. Vi bor ju nästan precis vid vattnet så vi lär ju blåsa bort om vi går ut. Salvan jag ska köpa till Patricia tippsade BVC-tjejen om. Hon har lite eksem bakom öronen så det kliar väldigt mycket där för henne=(. Bilen lämnades in på lagning i dag så jag får helt enkelt vänta till att den blir färdig i eftermiddag. Och hoppas på att apoteket inte har stängt då.

Just nu försöker jag få Patricia till att sova. Hon brukar bli ganska trött vid den här tiden då hon vaknar tidigt på morgonen.
Ska städa lite sen annars händer det nog inte så mycket mer här idag då det blåser så mycket ute.

Min lilla prinsessa 
Det är inte så lätt att ta kort på henne längre då det är full fart på henne hela tiden

Barnmorskan!

Har känt mig lite orkeslös idag med så idag har det varit en väldigt lugn dag. Har vilat några små tillfällen under dagen. Idag har Älsklingen varit hemma med, så vi har myst en hel del bara=).

Nu på eftermiddagen var jag hos barnmorskan. Hon påpeka igen att min mage var väldigt stor för att vara i vecka 24 (går in i vecka 25 imorgon). Hon tippade på att jag skulle vara i vecka 28.
Allt gick bra hos barnmorskan annars=). Vi lyssnade på hjärtat, men det var inte det lättatse, då det är en livlig liten pojk där inne. Ja det blir en pojk.

Hela dagen har det regnat och blåst, men när jag skulle åka hem öste det verkligen ner=(. Jobbigt när man har ca 4,5 mil hem. Har inte blivit inskriven på det nya stället än. Men nu var det sista gången jag var hos den barnmorskan. Så nästa gång ska jag till en ny barnmorska dit jag har flyttat.

På vägen hem köpte jag kebab till Älsklingen och pizza  till mig och nu står sockerkakan i ugnen :P

Nästan helt färdigt!

Nu är nästan allt färdigt. Älsklingen har nu gjort färdigt städningen i den gamla lägenheten=). Och jag har lyckats få ner alla tomkartonger och lite julkartonger ner till källaren. Patricia sov så sött i sin säng. När jag var färdig fortsatte hon att sova så länge så jag fick väcka henne.

Någon utgång blev det inte idag eftersom det har vräkt ner regn här nästan hela dagen=(. Ska ner till Ullared med mamma snart och då ska jag inneskaffa mig en poncho helt klart.

Nu är det bara skrivbords-skivan som ska sättas på platts ordentligt och så har jag ett vitrinskåp från min kära mormor som står på en bänk som ska vändas rätt. När Älsklingen och en gammal granne som hjälpte oss att flytta skulle lyfta den på plats, ställde dom den åt fel håll haha. Så nu är det bara att ta bort allt jag har ställt på och vända på den. Upptäckte ju inte att den stod på fel håll förrens jag skulle öppna skåpen då jag höll på att få ena skåpsdörren på tån.
Sen är det färdigt. Förutom gardiner som ska upp då. Gardiner i vardagsrummet är nog ingen ide på ett tag för där får vi omtappetserat=). Den gammla hyresgästen har gjort massa hål i väggen.

Annars har det varit rätt så lungt här idag. Har fixat och donat lite och lekt med Patricia en del.

Nu ligger hon i sin säng och ska sova förhoppningsvis snart så jag och Älsklingen kan ha lite mys-pys till tv:n.

Har nästan precis kollat färdigt på:
Svenska hollywood-fruar

Sen ska jag och Älsklingen kolla på:
2 1/2 män

Sen finns det inte så mycekt mer att se. Så det blir väll att fixa och dona lite. Har bland annat två stora ljusstakar som ska poleras upp.

Söndag!

Var så trött igår så det blev ingen gangs of new york. Den skulle sluta så himlans sent. Så det fick bli "United 93" i stället.

Idag skulle sista slutstädningen göras på den gamla lägenheten. Vi har haft bra med tid på oss då ingen ny hyresgäst till den än. Och det har ju varit tur det då jag inte har varit helt bra. Känner mig orkeslös idag av någon anledning, gjorde det igår med. Så min Älskling är så snäll och underbar så han åkte till den gamla lägenheten för att göra den sista städningen=). Så kan jag vara hemma med lilla prinsessan i stället. Ja, jag slipper ju inte undan att göra något för det. Nu har hon precis somnat så nu ska jag bära ner dom sista tomkartongerna till källaren
Hann inte med att ta ner alla sist då Patricia vaknade efter middagsluren.

Ska bli så skönt att få i årdning här. Det är ju ganska bra årdning men det är lite mycket tomkartonger överallt just nu.
Efter att Patricia har vaknat hoppas jag på att det har slutat att regna så vi kan gå ut. Här vräker det ner=(.

Bakdag!

När lillprinsessan vakande lekte vi lite, sen gick vi till mataffären. När vi var på väg hem skulle det ju börja regna så klart, men det var inte så mycket, men jag satte på regnöverdraget på vagnen ändå.

När vi kom hem började jag baka. Och då blev det:
Sockerkaka :P
och så blev det lite:
kladdkaka
och när jag ändå var i farten, blev det lite:
scones med

Förutom att jag har bakat och diskat en hel del så har jag lekt med Patricia och umgåtts med Älsklingen.

Till middag gjorde jag:
pizza :P

Just nu kollar vi på:
Göta Kanal-vem drog ur proppen?
och senare ikväll kommer:
Gangs of new york
jag har sett den många gånger innan och den är grymt bra=)

Lördag!

Nu sitter jag och dricker kaffe i väntan på att lillprinsessan ska vakna. Älsklingen gick upp med henne vid 6 i morse, men hon lyckades somna om efter morgonvällingen.
När hon har vaknat blir det lite lek och sen ska vi till affären

Skulle behövt gå till apoteket med men det har tydligen inte öppet här över helgen=(.
Sen blir det bakning

Fredagkväll!

Nu i eftermiddags har jag, Älsklingen och Patricia varit och handlat i mataffären. Köppte pizza på vägen och Älsklingen tog en kebab. Patricia fick smaka lite pizza-kanter av mig.

Sen blev det mys framför tv:n. Nu har jag diskat och ska snart fortsätta å titta på:
Star trek
Har missat filmen en stund men jag har sett den innan och den är bra=).

Fredag!

Igår var det som vanligt. Packade upp resten av sakerna i lägenheten, så nu är vi nästan helt färdiga.

Gjorde ju dock bort mig igår. Enligt dom vi hyr av ska vårat förråd ligga i källaren så jag gick dit häromdagen för att konstatera att det inte gick att komma in. Konstigt tyckte jag men jag lade ner försöket. Min pojkvän sa att hans nyckel kanske gick dit.
Igår frågade jag en granne som talade om för mig att förråden ligger i trappuppgpången brevid och att det bodde en person där jag försökte gå in. Upps, ytterts pinsamt. Men man kan inte tro att någon bor där då det inte finns något brevinkast, annars hade jag ju fattat det. Så nu kan jag äntligen ta ner alla sommarkläder, julsaker och tommkartonger i från lägenheten så vi kan få i ordning här=).

Idag har jag som vanligt kollat på:
Våra bästa år så klart=)

och nu ska jag och lillprinsessan ut på en liten promenad och kika lite på omgivningen. Känns lite bättre nu när jag går på pencilin. Har haft bakterier i urinen som har gjort att jag har haft täta förvärkar=(. Men nu är det bättre=). Foglossningen hänger kvar, men då har jag mitt bälte och så tar jag det försiktigt.

I eftermiddag när Älsklingen kommer hem ska vi ha mys framför tv:n.
Och då blir det:
Postkodmiljonären
Sen får vi se vad det blir efter det.

Polering!

Idag har jag polerat upp doppresenter som jag och Älsklingen har fått när vi var små och även ljus-stakar och prydnadssaker. För nu kan vi äntligen ha platts med det i våran nya bokhylla med vitrinsskåp=).
Älsklingen har polerat upp våran skinngrupp=).
Och det blev jätte fint=).

Nu ikväll ska vi kolla på
Halv åtta hos mig
Sen blir det ju säsnongspremiär för:
Bonde söker fru
och sen blir det:
Efterlyst
Nu har vi ju äntligen fått fler kanaler så vi kan bland annat kolla på "efterlyst". Det var bra längesedan jag såg det.

Flytt!

Ja, nu har äntligen flytten blivit av. Började flytten redan på tisdag kväll i förra veckan och har höllt på tills i lördags. Jag har inte kunnat göra såå välldigt mycket då jag har min foglossning=(, men lite har jag kunnat åstadkomma i alla fall.
Jag måste ju bara säga det att här trivs jag kanon. Det är bra mycket större här. Bara vardagsrummet är ju lika stort som hela våran gamla lägenhet var.
Omgivningen är väldigt fin. Finare blir det nog på sommaren. Nu har vi bara 5 minuter gångavstånd till centrum och mataffären och 7 minuter till stranden=). Kan ju inte bli bättre=). Fler kanaler på tv:n har vi fått me, så i dag kunde jag kolla på min efterlängtade dockusopa..."våra bästa år"!=).
Ikväll blir det mys med familjen och när lillprinsessan har laggt sig blir det mys med älsklingen till "bonde söker fru" och "efterlyst".

RSS 2.0