Onsdag!

Igår var det premiär av fångarna på fortet
det får man ju inte missa.

Och så var det annat bra på tv med som vi småkikade på.

På dagen var jag och lilla prinsessan iväg och handlade i mataffären och så var vi på lekplattsen annars var dagen lugn.

Idag är det en bra dag för mig. Känner inte av foglossningen så mycket=). Just nu ligger Patricia och sover. När hon har vaknat ska vi packa ner lite saker, flyttar runt den 1:a September=), och sen ska vi åka å handla. Eftersom det regnar ute blir det nog lite mys till någon bra barnfilm oxå.

Äntligen!

Har varit utan data jätte länge nu, den bara rasa=(.
Men nu äntligen har vi inneskaffat en ny data så man slipper å känna sig så handikappad haha

Sommaren för mig har innehållit jobb, jobb och nu håller jag på att avsluta min sjukskrivning.
Var hos läkaren för ca en vecka sedan då jag hade besvär med foglossning *pust*. Vill INTE ha det som min förra graviditet därför gick jag tidigt till läkaren denna gången. Men som tur är har jag mitt foglossninsbälte kvar sedan sist. I och med att jag har varit hemma i cirka en vecka nu och vilat så kan jag förebygga att det inte blir så farligt. Har dock fortfarande ont, men det är inte så illa nu som tur är. Så nu känner jag mig laddad för att börja jobba så försiktigt i morgon igen=).
Förutom att bara jobba har vi även varit ute på lite småturer som blandannat i Oslo två dagar efter terroangreppet. Ingen trevlig syn vill jag säga=(.

Nu blir det till att försöka sova så jag är utvilad till i morgon

RSS 2.0