Tummen ner!

ja det blev tummen ner för bingolotto=(. Det var ju inte mycket till bingolotto alls. Så vi börja titta på van helsing på 6:an i stället.


Rättade lotterna på nätet och det var ingen vinst=(.

Det är en bra film, men jag hoppas den är slut snart för jag börjar bli bra trött. Man ska ju orka vara uppe länge i morgon.

Film- och mysdag!

I dag blir det en slappardag framför tv:n, är fortfarande inte riktigt bra. Det kommer massa bra på tv idag.

Ska iväg och handla nu på morgonen det sista inför nyårshelgen.

Tittar på en serie som är ganska bra.

Snuskigt rik och hemlös
Det handlar om en grupp människor som är väldigt rika i Storbritanien. Dom ska få känna på hur det är att leva som hemlös i en vecka. Det är del 4:a av 4:a idag på säsong 1. Det kommer klockan 11:55 på kanal 4:a.

Efter det kommer:

Välkommen Mrs Doubtfire
Den börjar klockan 15:55 på kanal 4:a. Har sett den, men ser gärna den igen=).

Sen blir det att hoppas på lite vinst på bingolotto
Älsklingen vann en ny lott på uppesittarkvällen=).

Sen kommer:

Repmånad eller göra pojkar till män
oxå på 4:an.

Såg på Bonde söker fru igår som vi troget har följt. Kul att någon bonde har hittat kärleken=).

Önskar alla läsare en riktigt Gott Nytt År!

Sjuk=(!

Började känna mig lite dålig på julaftons kväll. Hostig, förskyld och ont i halsen=(. I natt slog du ut till feber. Så det har varit lugna dagar.

I dag har vi varit i affären och köpt lite mat och varit på apoteket och handlat lite medicin. Nu ikväll har jag och Patricia kollat på polarexpressen. Kollade inte på hela då hon somnade.


Hon är inte heller helt bra. Hon har ingen feber som tur är, men hon är lite förskyld.

Glömde ju!

Glömde ju att skriva lite grejer när jag blogga sist.
Älsklingen fick en blå kopp där det står "MIN PAPPA" på och en jätte fin text på insidan av Patricia. Av mig fick han en lite finare deo från kicks och ett par innetoffler från katten. Jag fick ett presentkort på 700 kronor från guldfynd och så fick vi tusen spänn av en granne tillsammans. Katten Stisse fick 2 paket med godis och ett paket med makrillsfile. På uppesittarkvällen, dagen innan julafton spelade vi bingolotto och då vann älsklingen en ny lott. Så det blir till att spela dagen innan nyårsafton=).

Julhelgen!

Vi har varit hemma hela julen och bara tagit det lugnt och skönt:).
På julafton gick vi upp redan vid 05:15. Jag är alltid uppe tidigt på julafton. Tycker det är mysigt när det fortfarande är mörkt ute och äta tomtegröt. Tomtegröten gjorde jag själv. Det tar en timme att göra och det är lite söligt, men det är det värt.

Sen blev det julklappsutdelning. Jag fick ett presentkort på guldfynd å 700 kr=).

Här öppnar lilla prinsessan sin första julklapp

Katten Stisse fick oxå julklappar så klart

Till lunch blev det julmat och till middag blev det stekt potatis med köttbullar, prinskorv och brunsås:).

Igår på juldagen var vi hemma och bara tog det lugnt. Kände mig inte riktigt bra igår så jag somnade redan vid 19 och vaknade vid 6 idag.

Nu ska vi snart iväg och handla lite mat. Resten av dagen blir lugn.

Ingen bra början=(!

Hade lite känningar igår att jag var på väg att få blåskatarr igen=(. Fast sist jag hade det och denna gången är det annorlunda än innan. Jag får fruktansvärt ont i underlivet, så jag har väldigt svårt för att sitta och gå. Och imorgon ska vi till köpcentrat så det känns inte så lyckat. Ringde sjukan och sade som det va, att jag skulle iväg imorgon och undrade om dom inte kunde skriva ut samma medicin som sist. Men det gör dom ogärna utan ett urinprov och det är ju förstårligt, för dom är rätt så starka. Men jag fick tid redan nu på eftermiddagen=). Så nu hinner jag ta några tabletter så det hinner hjälpa lite innan julracet på köpcentrat imorgon=).

Dagen blir ganska lugn förutom läkarbesöket.

Ikväll ska jag och älsklingen mysa till sagan om det två tornen.

Den är ju så bra=)

Tröttsam dag!

Är en ganska seg dag idag. Fastän jag är på min andra energi-dricka så är jag trött (och dom brukar hjälpa på mig). Dagen började ju bra vill jag mena. När jag var ute och rökte i morse vid 6 hade grannen precis kört ut sin bil från garaget, så jag skulle vara snäll att stänga porten, som är elektronisk. Det slutade med att hon fick trycka på knappen medans jag hjälpte till att dra ner den för hand. Med tanke på att vi hade ca 18 minus här i morse så kanske det inte var så konstigt att det kärvade.

Vid 9:30 tiden gick elen och det är ju inte ALLS kul när vi eldar upp värmen i ett pannrum här. Värmen cirkulerar inte runt då det måste till elens makter till det. Och så har vi ju en liten bebis här som behöver varm mat. Ringde till Fortum för att kolla läget. Då visade det sig att dom var tvungna att stänga av elen på grund av en brand. Tanke på att man känner en del folk här blir man ju så klart orolig.

Eftersom elen inte skulle komma tillbaka förrens vid 12 och Patricia precis hade ätit innan elen gick, så tog vi bilen och körde runt lite och kollade läget. Då fick vi ju lite värme med=).  Men vi såg inga konstigheter. När vi var på väg hem igen hörde vi på radion att elen hade gått även i närområden och att det var över 600 stycken som var utan el så det behövde ju inte vara i närheten av oss det brann.

Under dagen blir det rätt så lugnt, förutom att älsklingen ska fixa med grannens bil.

Ikväll kommer det en film på 6:an som vi ska se. Kommer inte ihåg vad den heter.

En julig dag!

I morse vid 9 åkte jag, älsklingen, Patricia och en granne till mataffären för att handla all julmat. Så nu har vi det avklarat=).


Efter det skulle grannen till banken och då passa jag på att gå till apoteket å köpa apotekarens senap (måste man ju bara ha)

Efter det åkte vi och käka pizza till lunch=P

Då blev det calzone

Nu på eftermiddagen har jag slått in lite julklappar


Ikväll ska jag och älsklingen mysa framför tv:n. Då kommer bland annat:

Jul med Ernst

och....

morden i Sandhamn

Fjärde edvent!

Ja, idag är det redan fjärde advent. Inte långt kvar till jul nu=).

Idag gick jag inte upp förrens vid 8. Drack lite kaffe och försökte att vakna till liv. Vid 9:30 kom till grannen och då åkte vi till köpcentrat, Nordby. Han skulle handla lite julklappar och jag passa på att kika runt lite på det jag ska köpa dagen innan jul. Det är en liten tradition för mig att åka till köpcentrat dagen innan jul på morgonen. Tycker det är lite mysigt. Jag har köpt alla julklappar färdigt utan till min älskling som han ska få av mig.

Har precis sett färdigt "ensam hemma 3", tycket den är bra, men det är lite tråkigt att det inte är samma kille som i dom andra.

Ikväll blir det mys med älsklingen♥ till filmen som kommer på 4:an. Kommer inte ihåg vad den heter, men den ska vara bra.

Vackert=)!

Just nu vräker snön ner och det blir så vackert nu när snön lägger sig=). Öppnade dörren så att Patricia fick se när det snöade. Hon såg både förskräckt och överraskad ut. Roligt att snön nu kommer och ska göra i ett par dagar, för här hade snön försvunnit ganska mycket. Kan vara lite roligt att ha snö till jul.

Gick upp vid 5:30 idag. Diskat lite, käkat frukost (köttfärssåsen från igår:P), tittat på barnkanalen med lilla prinsessan♥ och druckit kaffe.

Älsklingen är med grannen i skogen. Jag, Patricia och grannens sambo ska dit och grilla korv över öppen eld sedan, kan bli mysigt=).

Kollade lite på webkameran över ingången till Gekås (ullared) igår. Herregud va folk det var. Det var en liten kö på morgonen innan dom öppna. Sen under dagen gick folk in hela tiden. Det stänger 20:00, men parkeringen blev inte tom förrens vid 20:40. Likadant är det idag, fastän idag var kön lite längre på morgonen. Jag är väldigt glad för att jag har avklarat det. Det var inte såå mycket folk när vi var där.
Vill ni själva gå in och kolla kan ni trycka här så kommer ni direkt till kameran:http://www.gekas.se/webbkamera/kamera2.htm. Annars är hemsidan:http://www.gekas.se/

Miljonär!

Missade postkodmiljonären förut vid 19:30. Vad iväg och handla och snön vräkte ner när jag körde hem, så det gick inte så fort. Kollade på det på tv4:a play istället och fick då se när han klarade sista frågan, så han vann miljonen=).

Idag har det varit en lugn dag. Har lekt med Patricia annars har det inte hänt så mycket.

Nu ikväll ska jag och älsklingen mysa till mission impossible 2.

En grymt bra film tycker jag=)

En slappdag!

Ja, idag har det varit en slappdag. Har varit väldigt trött idag, så jag tog en tupplur med Patricia och älsklingen i soffan. Har annars rensat lite i gaderoben, tagit hand om tvätten och så har vi varit inne i stan och uträttat lite ärenden.

Nu kollar vi på filmen på 6:an

The Incredible Hulk, en väldigt bra film

Stackarn!

Ja, jag tycker faktiskt synd om bonden Tomas. Ska bli spännande och se hur det går för han i kvällens program av bonde söker fru


Får hoppas att det är någon av tjejerna som stannar kvar. Han skulle aldrig röstat ut den första tjejen tycker jag.

Skinkigt!

Våran lilla Prinsessa i sina nya kläder, 4 månader och 1 vecka♥

Idag har det inte blivit gjort så mycket. Har tvättat en maskin tvätt, lagat middag och diskat. Patricia har varit lite skinkig idag. Inte så mycket som har passat lilla damen. Men nu sover hon gott i sin säng=).

Ikväll ska jag och älsklingen mysa till filmen som kommer ikväll på 6:an.

Shopping!

Det blev inte bara grejer till Patricia. Jag fick köpt mig lite saker jag med::
*En julduk i plast till vardagsrumsbordet (väldigt lätt att hålla ren=), i stället för vanlig duk som man inte kan torka av)
*Två st. boxer-trosor i lila färg (fanns inte i råsa), har ju nippran på den färgen numera *s*.
*En febertermometer (kom nu äntligen i håg det=)).
*Ett paket med röda värmeljus
*Ett stort rött, tjockt ljus
*Julklappar till styvdotterns son
*En fotoram
*Julservetter och nyårsservetter
*En julklapp till älsklingen från Patrica (kan inte avslöja här vad det är, eftersom han kan läsa det här)

Blev nöjd med shoppingen, då jag hittade allt jag skulle ha utan att behöva vela runt i hela affären. Men det var ju inte så farligt med folk heller.

Det var ju lucia när vi var nere så vi fick se ett lucia-tåg inne i affären med=). Det var väldigt trevligt=). Jag och Patricia stod och diggade lite=).

Det får bli en resa ner efter jul igen.

Shopping på Ullared!


Hittade en del fina kläder till Patricia. Bland annat en vit boddy och röda strumpebyxer som hon ska ha till julklänningen på julafton. Klänningen köpte jag sist vi var nere i Ullared för drygt en och en halv månad sedan.

Det är den klänningen här på bilden, men den är röd som jag köpte.

och så hittade jag en jätte mysig dress.

och så köpte vi två pyamas och en röd morgonrock

Och så blev det lite julklappar till Patricia med


Learning Puppy med två interaktiva leklägen. Lär barnet A-B-C, 1-2-3 och kroppsdelar. Dessutom finns 10 sånger att sjunga med i. Passar barn i åldern 6-36 månader.

och så fick det bli en film

och så köpte vi en liten tygbok som hon kan sätta fast i vagnen och en annan grej som man kan hänga i vagnen.

Tredje advent!

Ja i söndags var det tredje advent. Nu närmar sig julen med stora steg=).

Det har inte hänt såå mycket sen jag blogga sist. Lilla prinsessan börjar nu bli riktigt stor och är vaken ganska mycket nu, så det blir mycket tid med henne♥.

I söndags åkte vi ner till mina svärföräldrar. Vi sov över där tills i går (måndag) eftersom jag, älsklingen, Patricia och svärmor skulle ner till Ullared.

Vi gick upp tidigt, redan vid 5:30, så att Patricia kunde lucca för farmor och farfar, så fick dom lite kaffe på sängen. Efter det åkte vi ner till Ullared. På vägen ner, vid 8, kollade älsklingen om det var någon kö in på webcameran på nätet. Och det var de=(. När vi kom ner vid 8:30 var det rätt så många bilar på parkeringen. Men eftersom vi får parkera på handikapps-parkeringen var det inga problem. Väl inne skynda vi oss till leksaksavdelningen för där brukar det ju vara värst. Men det var inte alls mycket folk=). Det var strax innan vi skulle åka hem som det blev mycket människor.

På vägen tillbaka åkte vi till varberg för älsklingen skulle till en affär. Sen åkte vi till svärmor och lämnade henne för att sedan åka hem. Vi var inte hemma förens vid 18. Vägarna här uppe är väldigt dåliga=(. Dom är väldigt dåliga på att ploga och salta vägarna här, så det fick bli krypfart det sista.

I dag har det inte hänt så mycket. Älsklingen är ute och hjälper grannen med lite grejer. När han kommer in igen ska vi åka och handla lite i mataffären.

Filmkväll♥=)!

Igår hände inte så mycket, tog det mest lugnt hela dagen. På kvällen hade vi mys framför tv:n till bland annat halv åtta hos mig

och sen kom det en bra film på 6:an

Blodspår

Måndag!

Gick upp tidigt idag, redan klockan 6.

Grannen kom förbi på morgonen och undra om vi kunde köra in han till banken i stan. Väl där passa vi på att handla lite i mataffären. Förutom det har jag tagit hand om lilla prinsessan♥ och busat massa=). Annars har jag gjort lunch, diskat, sytt ihop mössan jag stickat till älsklingen, badat Patricia och haft en mys-stund med henne i soffan till en sagobok och lite bolibompa♥.

Nu har älsklingen däckat i soffan och jag kollar jag på två och en halv män på 6:an

En väldigt bra serie=)

Andra advent!

ja idag är det redan andra advent. Julen närmar sig med stora steg=). Och snö i massor har vi fått här uppe i Strömstad med nu, så nu kan man få riktig julkänsla. Har snöat överallt runt om innan, men inte här i Strömstad förens nu.


Har firat denna andra advent med, två tända ljus så klart och mys i soffan med familjen♥ i morse. Efter detta åkte älsklingen med grannen till en närliggande skog för att hugga ner lite träd. Jag och Patricia åkte dit och hälsade på lite senare. Grannens tjej var där redan, hon kom och mötte mig vid vägen och bjöd på kaffe=).

På eftermiddagen/kvällen har vi varit och handlat och ätit middag. Sen mös vi framför tv:n. Nu tittar jag på beck-det tysta skriket, medans älsklingen sussar gott i soffan.
Detta är mitt söndagsnöje=)

Städdag!

Ja, idag passa jag på att städa medans älsklingen var med grannen i skogen och högg lite. Har bland annat polerat skinnsoffgruppen (så nu blänker den=), avkalkat kaffebryggaren, julpyntat lite till och tvättat. Förutom det har jag lekt med lilla prinsessan med♥=). Sen blev det middag när älsklingen kom hem, då blev det spaghetti och köttfärssås :P.

Nu på kvällen har vi mys till tv:n. Har bland annat kollat på Så mycket bättre..


och nu kollar vi på shooter på 4:an.

Värkar vara en bra film=)

Lugn dag!

I dag har det varit en ganska lugn dag. Är ganska trött idag. Lilla prinsessan som brukar sova hela natten fick för sig att vakna vid 12 i natt och då fick hon lite mat. Efter att hon hade legat ca en halv timme och pratat i sängen, somnade hon till slut. Så själv somnade jag inte förens vid halv två och vaknade vid 6, så det blev inte så mycket sömn i natt.
Har tagit hand om lilla prinsessan och lekt med henne, annars har det varit en seg dag.

Ska snart äta. Älsklingen står för matlagningen idag och då blir det köttfärs med taccokrydda och mackaroner :P. Efter middagen blir det att bada Patricia, läsa saga för henne innan hon ska sova för natten.

Själva ska vi ha myskväll till tv:n. Det är ju bara det att det kommer två bra program samtidigt.........

Idol klockan 20:00

Samtidigt visas en överlägsen art på kunskaps-kanalen

Det handlar om hur vi gick över och blev människor. Jag är mycket intresserad av den sortens dokumentärer, så det blir lite svårt. Får se hur det blir. Båda går ju faktiskt i repris.

Mysdag♥!

Idag har vi varit iväg till affären och handlat lite. Annars har vi bara haft en lugn mysdag♥ till tv:n. Kollade bland annat på Transporter 3, en väldigt bra film=).

Han är en väldigt bra skådespelare

Nu på kvällen har jag haft en sagostund för våran prinsessa♥ innan hon somnade gott i sin säng.

Har kollat på halv åtta hos mig med älsklingen och nu kollar han på robinsson, gillar inte det något speciellt.

BVC!

Ja igår vart det iväg till BVC. Då var det vägning, mätning och vaccination. Två sprutor fick min stackars prinsessa i vardera ben och hon blev så klart helt förtvivlad=(, men det gick över snabbt. Hon hade växt bra som vanligt=). Nu väger hon hela 5,255 kg och är hela 59 lång=).

Igår var hon 3 mån, 3 vec och 3 dar gammal.

Detta kortet är tagit igår

Idag har jag städat lite och varit i affären och handlat mat, medans älsklingen har mekat med sin motorcykel

En Suzuki GSXR1100

Ikväll ska jag och älsklingen♥ mysa med lite godis till Bonde söker fru

RSS 2.0