Krångligt internet:(!

Jag blir så trött på detta internet:(. Åker ut och in från nätet hela tiden nästan. Kan vara glad om jag hinner göra hela detta inlägget utan att åka ur ett par gånger.
Tydligen har vi några virusar i datan. Men nu har vi fixat så vi inte ska kunna få fler och dom fanns är borta. Men det sitter kvar i själva modemet. Det ska jag åka iväg och fixa nytt i morgon.
Annars idag har det varit fullt ös. Jag och barnen har haft disco här hemma lekt och busat. När Älskling kom hem åkte vi och hämta ett paket med kläder som jag beställt till tösen och så passade vi på å handla lite i mataffären. Annars har det inte hänt så mycket mer. 

En mycket rolig vecka!

Ja, det är en mycket rolig vecka hit en tills:). Dallas har ju börjat igen och jag bara älskar den serien:)
När jag var liten satt vi hela familjen bänkade framför tv:n så jag har inte missat ett enda program av serien:) och tänker inte göra nu heller.
Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Lillkillen utvecklas med rasande fart. Nu sätter han sig upp själv:). Han kryper inte än men är på god väg. Han hasar sig fram och fort går det:). 
När Älskling kommer hem från gamla grannen ska vi äta middag och sen ska vi möblera om lite.
Annars blir det lugnt

Ett tag sedan!

Ja, det blev samma rubrik som förra inlägget. Har inte haft tid att blogga på bra länge då jag har jobbat. Jobbade först lite på förskola innan semestrarna och hela juli var jag i en och samma matbutik och demade. Jag tillagade ny mat varje vecka som jag bjöd på. Och det var massvis med folk som till och med köade för att få smaka. Men det var skitklul:). 
Just nu är jag mammaledig igen. 
Sommaren (eller vad man nu ska kalla det för) har annars varit lugn. Här hos har lövet börjat trilla av, tråkigt nog:(. Men det verkar endå som det har börjat bli en sommar till slut för utanför lyser solen och det är ganska så varmt ute nu:)

RSS 2.0