Julstäd och Myskväll ♥!

Nu känns det överallt i kroppen att jag är gravid och att han väger en hel del=(
Mina magmuskler känns värkligen nu. Så det ska bli så skönt den dagen jag får komma in till Näl och föda=).
Jag har endå försökt att diska upp lite disk
och julstädat
kan ju oxå vara anledningen till att jag känner som jag gör just nu.
Under tiden jag städade blev Patricia mystiskt tyst, så jag smög och hittade henne i hallen. Där satt hon och gosade med sin snuttefilt=)
När Älsklingen kom hem nu i eftermiddags, efter att ha varit hos en gammal granne och hjälpt han lite, gjorde han middag som bestod av mackaroner och köttfärssås :P. När vi åt middag försökte vi få lite julstämmning fastän man inte direkt får det genom att titta ut. Så vi spelade lite julmusik på youtube.
Efter middagen diskade jag igen.
Nu ska vi sätta oss och fika lite i väntan på filmen som börjar klockan 21 på sexan
Tycker Tommy Lee Jones är en väldigt bra skådespelare=).

Nej mamma, jag är pigg!

Patricia somnade på vägen hem från läkaren så klart. Men det var ju inte så länge hon fick sova då vi inte har såå långt hem.
När vi kom hem så vaknade hon ju så klart och då försökte jag att lägga henne i sängen med lite välling
Men här visas det inga tidenser till någon trötthet, hon ligger bara och flinar=).
Det var ju bara att ta upp henne igen så hon fick leka lite.
Och efter en stund blev det lite "godis", närmare bestämt: majs krokar
Nu nalkas det snart middag för lilla prinsessan. Lite omvänt här. Först godis sen middag haha. Tur hon inte fattar det.

Helt underbart=)!

Det gick jätte bra hos läkaren=). Hon som är där egentligen var sjuk så det blev en ersättare
Patricia låg helt stilla när han klämde på hennes mage=). Hon var jätte duktig=).
Några prover blev det inte idag. BVC-sköterskan tyckte att vi skulle vänta med det och ge henne lactulos ett tag till först och se hur det går. Enligt läkaren var hon inte förstoppad och det var ju skönt det. Men man märker på Patricia rent allmänt att hon inte har så ont längre
Hon är mycket gladare nu och har fått tillbaka sin aptit för mat igen.
Nu ska det inte bli några besök på BVC mer förrens den lilla bebisen har kommit och då kommer hon hem till oss och då tar hon Patricia samtidigt som hon tar och väger och mäter bebisen=)

Läkartid!

Ja, idag är det läkartid för lilla Prinsessan. Vi ska dit angående hennes hårda mage. I fredags efter BVC-besöket köpte vi med oss från apoteket:
microlax
Det gav vi henne på kvällen. Och vad det kom. Då hade inte stackarn bajsat på flera dagar. Skrek gjorde hon i himmelens sky
Utöver det fick vi köpa
lactulos
det ska hon ha morgon och kväll.
Så nu äntligen har hon börjat få igång magen. Nu är det bara det psykiska kvar. Att få bort rädslan för henne att bajsa. Eftersom hon har har varit så hård i magen så har det ju gjort jätte ont för henne, så även om det inte är hårt nu är hon endå rädd för att bajsa stackarn.
Nu idag ska läkaren ta prover om det är gluten eller laktos som hon inte tål
Själv är jag laktos-intollerant

Shopping!

När Patricia hade vaknat åkte vi ner till Torp köpcentrum i Uddevalla för lite shopping
Där handlade vi mockasiner från Lindex, till Patricia som hon ska ha på dagis
och så fick det bli ett par julestrumper till bebisen, kunde ju inte låta bli=)
Har även, vid ett tidigare tillfälle köpt tomtedräkt till han som nu ligger nerpackad i BB-väskan
Sen blev det:
Fick köpa en snuttefilt till Patrica som hon ska ha på dagis
Hon har en likadan hemma och hon somnar inte utan den. Så dom kan få lite problem på dagis om hon inte får ha sin snuttefilt. När vi köpte den där sist kostade den 129:-. När vi var nere på Gekås i Ullared kostade en likadan 39:-, snacka om prisskiljnad. Nu fick vi betala 189.- eftersom det var en leksak med denna gången. Inte speciellt billigt om man då gämför med Gekås, men gäller det mina barn får jag betala och se glad ut haha. Och jag åker ju knappast ner till Gekås för en snuttefilt.
Vi passade på att handla lite på ICA MAXI när vi endå var där
Har inte så stor mataffär här hemma så då får man passa på när utbudet är lite större. Fick bland annat handla upp oss lite på blöjer nu när vi ska ha det både hemma och på dagis.
Ja, sen hade det ju gått ett tag så vi började bli hungriga och då fick det ju så klart bli
Vi var ju farligt nära min pojkväns favorit som vi var tvugna att åka förbi
Där fick det bli nya torkablad och spolarvätska. Så nu klarar vi oss fint i vinter.
Nu är det mys framför tv:n med Älsklingen som gäller. Patricia somnade gott i sin säng idag. Det har varit en stor dag för mammas lilla tjej som nu har blivit stor och börjar på dagis och så blev det mycket att se under shoppingrundan.

Inskolning!

Idag var det inskolning för Patricia på hennes dagis. Och det gick jätte bra den lilla stunden vi var där.
När vi var där nu i förmiddags var alla barnen ute och lekte så det var bara vi och en fröken inne. Vi fick kaffe och pepparkakor som barnen hade gjort och Patricia lekte lite för sig själv.
Strax innan vi skulle gå började barnen komma in, för mat. Patricia är ju inte den som är den utan hon kröp fram och hälsade med världens smile=). Så allt känndes jätte bra den här första dagen.
När vi endå var i området passade jag på att gå till det närliggande apoteket för att köpa medecin för min halsbränna. Datan på apoteket krånglade så det tog en bra stund innan hon kunde ta betalt
Nu har vi äntligen kommit hem från regn och rusk. Nu sover Patricia middag. När hon vaknar ska vi åka å shoppa lite grejer som hon ska ha till dagis, bland annat mockasiner.

En lugn dag!

Idag har jag tvättat lite
Efter det åkte vi på en liten tur och delade på en pizza i bilen *mys*=).
När vi kom hem blev det middag för Patricia och sen lekte vi lite. Hon var väldigt trött idag så hon fick gå och lägga sig tidigt. Och hon somnade ganska så bra idag=).
Nu på kvällen har jag och Älsklingen myst framför tv:n till bland annat:
Pengarna på bordet
sen blev det två och en halv män
både nya och gamla avsnitt.
Gilla faktiskt den gamla bättre när charlie var med. Men det är ju helt okej med den nya med, men det är inte riktigt samma sak och kommer nog inte att bli heller.

Första advent!

Ja ,igår var det första advent. Julafton närmar sig med stora steg=)-
På morgonen lekte barnen lite och jag passade på att umgås lite extra med min lilla prins som skulle åka hem till sin pappa.
Vi möttes på halva vägen som tur var, för det var välldans var det blåste=(. Uddevalla-bron var inte trevlig att köra på alls. Men det gick ganska så bra endå, då jag tog det väldigt lungt. Tur man kör tung volvo endå=).
När vi skulle vända å köra hem igen var Uddevalla-bron avstängd, så vi fick ta en annan väg. Jag körde av lite för tidigt så vi fick köra på småvägar en bit. Men det gick bra endå.
När vi började närma oss mer centrala Uddevalla stötte vi på det här:
och en lekplattsen var full med vatten
På vägen hem körde vi till en mataffär i grannbyn. Där var nästan hela parkeringen vattenfylld då den låg ganska nära vattnet. Älsklingen blev lite blöt om sina fötter men jag klarade mig ganska bra. Det som verkligen irriterade mig var bilarna som ställde sig så nära ingången så jag kom knappt in till affären med min stora mage *grr*
När vi sen åkte hem åkte vi genom centrala delen av Fjällbacka. Huvudleden genom stan går inte långt ifrån vattnet. Vattnet höll på att blåsa upp på vägen så vi fick köra lite på trottearen för att inte köra i den djupa delen. Bryggerna vid den närliggande hamnen var nästan helt borta och där vi hade suttit dagen inna på julmarknaden fanns inte längre. Den var helt under vatten. Typiskt att man inte har kameran med sig vid sådanna här tillfällen=(. När vi hade varit hemma en stund och sett förödelserna på tv-nyheterna lugnade det ner sig utanför fönstret. Vi fick inte så mycket av stormen mer än att det blev lite översvämmningar. Men här i fjällbacka och närliggande byar ligger vattnet farligt nära vägar och hus, så det var ju inte så konstigt att det kom upp vatten på vägarna och in i båthus.
På kvällen myste jag och Älsklingen till tv:n

Julmarknad!

Lördagen började lite segt. Barnen lekte en stund på morgonen efter frukost. Sen blev Patricia trött och då lade vi henne. Sen gick vi resten av familjen runt och väntade på att hon skulle vakna så vi kunde gå ner till byn på julmarknaden. Krister var otålig och ville väcka henne. Till slut till Kristers förtjusning så vaknade hon. Då var det bara att packa ihop fikat och ge sig iväg.
Här är gänget på väg ner till julmarknaden
Det var första gången vi var på julmarknad i Fjällbacka. Den var inte stor så man kunde skryta precis men det räckte för oss Fjällbacka-bor. Fanns inte såå väldigt mycket att titta på. Det som fångade Kristers intresse var ett bord med lotter och inslagna paket. Vi köpte tre stycken men vann så klart inte. Sen fick det bli årets första glögg som dessutom var gratis. Jag och Krister delade på en mugg på bryggan där Älsklingen och Patricia hade gömt undan sig från allt folk. Det var lite jobbigt att gå med barnvagn där då det var väldigt trångt
Krister med sin varma glögg
Han gnällde på att det var kallt och att det var tur att glöggen var varm. Jag tyckte det var konstigt att han frös då jag hade sett till så han fick på sig långkallingar under byxerna då marknade var vid hamnen. Men han gnällde hemma att han var för varm, så han fick ta av sig byxerna i väntan på att lillasyster skulle vakna. Det visade sig att den lilla busen hade tagit av sig långkallingarna och hade nu bara byxerna på sig.
Efter glöggen drack vi varm oboy som jag hade med mig som Älsklingen hade fixat ihop och mjuka pepparkakor som jag hade bakat.
Lilla Prinsessan inbäddad i vagnen
På andra sidan gatan stod några och sjöng julmusik
Här är granen som jag och Krister sedan dansade runt med massa andra människor
En liten vy över julmarknaden
Efter dansen kom tomten med godis och så fick man lämna sin önskelista.
Det var första gången Patricia träffade tomten. Hon satt bara och flina och räckte ut tungan åt han haha
Här fick även Krister vara med ♥
Sen gick vi hem då det hade regnat lite på oss medans vi fick stå i kö till tomten så vi var lite frösna.
När vi kom hem lekte barnen på sitt rum, Älsklingen påbörjade middagen som bestod av mackaroner och köttfärssås :P och jag hängde upp julgardiner och satte julstjärnor och stakar i fönstrena.
Nu när vi har flyttat till större hade jag inte julgardiner så det räckte till alla fönster så min mamma var så snäll och fixade fram ett par till mig=).
Efter middagen blev det mys till film ihopkurade allihopa i soffan. Vi tittade på:
Grinchen-Julen är stulen
Krister var så trött, så han somnade strax innan filmen var slut. Så Älsklingen fick bära in han till sängen. Patricia somnade i sin säng strax därefter.

Min lilla prins ♥!

I torsdags åkte vi ner till kungsbacka för att hämta hem min son och då passade vi även på att besöka mina föräldrar. Där åt vi middag innan vi åkte hem igen på eftermiddagen.
I fredags bar det av till BVC med Patricia. Det var en vanlig vägning och mätning. Hon växer fint=). Det enda problemet är hennes hårda mage. Så BVC-sköterskan skrev ner på en lapp vad vi behövde köpa hem från apoteket för att hon skulle bli bättre. Och lite bättre har det redan blivit=). När vi åkte där i från hemmåt igen stannade vi till vid en plats fullt med runstensmärken. Min son tyckte det var jätte intressant. Vi fikade där med fika som jag hade med mig och sen åkte vi hem igen. Hemma lekte vi och sen hände det inte så mycket mer den dagen.

Mys och filmkväll ♥!

Idag har jag och Patrica bakat lite mjuka pepparkakor :P.
När Älsklingen kom hem fikade vi. Annars har det varit ganska så lugnt då jag fortfarande är ganska så trött.
Nu sussar lilla prinsessan gott i sin säng och jag och Älsklingen ska mysa
och kolla på:
Lord of war på 6:an som börjar nu klockan 21

Ingen sömn här inte=(!

Är fortfarande helt färdig. Sov ju inte så bra i natt då jag vaknade två gånger
Första gången av att han snarka
Vaknar väldigt lätt i slutet av graviditeten=(
Och sen var det ett väldans liv på bebisen i magen och då vaknade jag av det
Ja det var väll ungefär så det kändes haha
Så efter denna natten känner jag mig inte speciellt pigg. Försökte att vila lite middag nu när Patricia endå sover men det gick inte så bra, då bebisen härjar i magen
Strax innan jag gjorde försöket att gå och lägga mig så ringde dom från dagiset vi har ansökt om plats för Patricia till. Vi ska dit i morgon förmiddag och hälsa på. Inskolningen blir nu den 29:e november
Känns ganska så hemskt att lämna henne dit då vi aldrig lämnar bort henne. Men jag får intala mig att hon kommer i goda händer och så behöver hon träffa andra barn utan att mamma och pappa är med. Börjar märka det på henne att hon behöver den stimulansen nu.
Nu ska jag sätta fart och baka sockerkaka fast med pepparkaks-smak, var i affären och handla lite i morse
Sen blir det även fortsättning på julstädningen
och så blir det väll till att leka med och jaga Patricia haha

Tröött!

Känner mig helt färdig idag. Känner mig ungefär så här:, helt överkörd
Patricia har precis somnat igen så det blir nog samma sak för mig. Har en del att göra idag. Ska fortsätta med julstädningen, som jag påbörjade lite igår och så ska jag baka lite tänkte jag.

Borring!

Ikväll är det ingenting som tilltalar mig på tv=(, skulle väll vara halv åtta hos mig i så fall.  Så det blir nog en och en annan film med Älsklingen ikväll när Patricia har gått och laggt sig.
Under denna dagen har jag jagat en olydig liten tjej som kryper med en jäkla fart numera runt överallt. Nu har hon fått för sig att dra ur sladdar lite här och där. Hinner inte fixa till på ett ställe förrens hon är på nästa. Men det är ju så det är. Lite jobbigt att jag inte rör mig lika lätt längre. Känner mig som en elefant haha.
Älsklingen lyser fortfarande med sin frånvaro sedan i förmiddags då han åkte och hjälpte en gammal granne med att slänga lite skräp. Då passar han även på att tvätta bilen och det behövs verkligen.
Annars idag har jag stickat lite på min sons tröja som jag hoppas på att bli färdig med ganska så snart då han kommer till oss i helgen=)

Barnmoskan!

Igår efter att vi hade julshoppat lite åkte vi till barnmorskan på eftermiddagen.
Barnmorskan tittade på mig förvånat och undrade vad jag gjorde där. Det visade sig att jag skulle vara där idag. Jag hade rätt om datumet, den 22:a, och det trodde ju jag att det var igår. Som tur var tog mötet hon skulle vara på inte så lång tid som det skulle så jag fick komma in endå=). Så nu slipper jag köra ut extra idag=)
Mätningen av magen såg jätte bra ut. Magen växer som den ska och det både märks och känns nu *pust*. Och alla värden var bra=).
Han knör så mycket i magen nu så han kommer åt dom flesta nerverna han kan. Speciellt svanskotan och det känns=(.
Nu har jag hört på radion mycket om att man inte får ta kort på varken förlossning eller bb-avdelning på grund av att personalen vill skydda sig mot att bli utlaggda på nätet. Det kan jag faktiskt förstå. Men man får ju tänka sig för när man lägger ut bilder på nätet tycker jag. Själv är jag väldigt noga med sådant att inte andra ofrågade personer kommer med. Men om man frågar snällt så får man ju ta bilder på sin bebis. Bara det att personalen inte ska vara med på bilderna.

Julhandling!

Tänkte jag skulle vara ute i god tid med julhandlingen detta året. Då det inte är så lång tid kvar tills jag ska föda är jag tvungen att fixa färdigt allt snart.
Åkte till ett ställe som heter Göksäter som tydligen skulle vara i klass med Ullared
Men vilken flopp enligt oss=(. Var långt ifrån likt Ullared. Den enda fördelen är att vi har närmare till Göksäter. Men jag åker gärna dom milen extra till Ullared. Priset var dyrare och dom hade inte alls det sortimentet. Så det blev inte ens hälften handlat av vad vi skulle ha.
På vägen hem blev det ett stopp på Nice prise för att kolla lite om dom hade det som jag inte fick handlat på Göksäter. Men det fanns inte så mycket av det jag behövde där heller=(.
Nej, tacka vet jag Ullared
Får hoppas att jag hinner med det innan jag ska föda, men det borde jag göra, då jag har ca 4 veckor kvar

En lugn dag!

Idag har det varit en ganska så lugn dag. Känns som jag bara går runt och väntar på att få föda. Ska ta tag i jul-planeringen nu till helgen tänkte jag. Då blir det lite pepparkaks-bakning och mjuka pepparkakor. Tvätt av julgardiner får det bli med så det är färdigt när dom väl ska komma upp.
Patricia sov så länge middag idag så hon ville ju inte sova när vi lade henne. Hon satt och tjöta i sängen tills hon till slut blev trött en timme senare och vällingflaska senare.
Nu ska jag ta mig lite egen-tid och spela lite sims jorden runt

Födelsedag!

Ja idag fyller jag år och jag har blivit grattad rejält av min Älskling och lilla Prinsessa ♥=).
Resten av familjen grattade mig i söndags.
Morgonen började med att jag fick frukost på sängen som bestod av smörgås med rostbiff och kaffe=).
Till lunch fick jag McDonnalds
Av Älsklingen fick jag en tröja i från sportshoppen och deo i från cick´s
Och av Patricia fick jag linnet i från Gina tricot
Nu på kvällen har vi myst framför tv:n alla tre ♥=).
Nu har Patricia somnat och då ska jag och Älsklingen kolla på en film i sängen=)

Inte långt kvar=)!

Ska inte gnälla såå mycket=), men nu börjar det blir jobbigt. Många säger till och med barnmorskan att jag har en jätte stor mage. Själv fattar jag inte hur detta har gått till, då jag har en förmåga att föda små barn. Var ju iväg på extra ultraljud där dom gjorde en viktbedömning (vet att det inte alltid stämmer så bra), och läkaren där sa att han kunde göra en väldigt bra viktuppskattning. Då skulle bebisen väga cirka 100 gram mer än vad som var normalt för tiden. Jo tack jag märker detta.
Skänner att jag skulle vilja ha en sådan här just nu
Och han har inte mycket till plats kvar där inte. Skänns som han är på väg ut genom magen när han knör så mycket.
Men nu har jag i alla fall fått mitt datum då jag kanske ska sättas igång. I och med att familjen bor så långt bort får vi barnvaktsproblem och jag är den enda med körkort, så då har jag fått beviljat att dom ska sätta igång mig, så då kan vi nu planera in barnvakt. Och i och med att jag brukar föda mina pojkar innan satt datum har jag nu fått ett datum jag ska in innan satt datum, så jag kan känna mig trygg. Det dom gör då är att dom undersöker mig först så jag är mjuk i livmoderstappen. Är jag inte det kan dom inte sätta igång mig. För resultatet kan bli att jag får världens värkar, men inget händer. Men jag skulle bli förvånad om jag inte är mjuk så mycket förvärkar jag har haft nu det senaste.
Kom på att jag inte har packat BB-väskan än, så det börjar nog bli dags att göra det för man vet ju aldrig om i fall att det händer något innan då han är så stor kanske han vill titta ut tidigare.

Vinter?!

Ja, nu verkar det som vintern är på väg på allvar här. Här är det runt 0-strecket och frost ute
Idag blir det nog en ganska så lugn dag. Känner mig hängig och trött. Men det kan ju vara att jag inte har så långt kvar till bebisen kommer nu, cirka 5-6 veckor=)

En lång dag!

Igår blev det en lång dag. Först fick ju Patricia hjälp att fira Älsklingen (lite svårt för henne att sätta på kaffe haha), sen bar det ju av till Kungsbacka. Först fick det bli ett stopp på köpcentrat och köpa present till mamma, pappas var redan färdig. Vi kom hem till dom lagom till söndagsmiddagen. Efter det firades jag av dom som fyller om några dagar. Vi lade ihop våra födelsedagar eftersom vi bor så långt ifrån varandra. Jag fick en fin micro av mina föräldrar och nya fina dricksglas av min goa son=). Sen kom mina två syskon med familjer och då blev det fika. Av min bror med familj fick jag bakformar, exakt med den storleken jag hade önskat mig=). Efter det hade klockan hunnit att bli mycket så då bar det av hemmåt för våran del. Vi har ju en bit att köra, närmare bestämt 16 mil. Det var kolsvart ute och de sista milen var det dimma så på vissa ställen såg man inget=(. Vi kom i alla fall hem lagom till beck på fyran, men den missades ändå då vi nattade Patricia som var spidad av allt sockerintag från kalaset. Men det gick ganska smidigt att få henne till att sova endå=). Sen satt jag och Älsklingen och kollade lite på nätet. Hade ju redan börjat missa beck ändå så då kunde det kvitta.
Nu som först håller dimman på att försvinna ute=).
Idag ska det bli lite röj här hemma. Och lite planering av julen till den mån jag vågar. Ska ju föda runt dom dagaran så denna julen blir sig inte riktigt lik.

Fars dag/Födelsedag!

Ja idag är det fars dag. Min Älskling fick frukost och paket på sängen i morse.
Och så ringde jag och gratta min pappa. Men det fick även bli att gratta mamma som fyller år idag
Nu på morgonen har jag även hunnit med att sticka på min sons mössa
Nu sover Patricia middag en stund. När hon sover blir det duchning för hela högen innan vi ska ner och gratta mamma och min pappa. Även jag kommer att bli grattad av dom idag då jag fyller på onsdag.
Ska även lämna min lilla prins idag hos hans pappa=(.

Utflyktsdag!

I torsdags var vi nere och hämtade min lilla prins som ska vara här över helgen=).

I går blev det en ganska så lugn dag. Jag var väldigt trött igår, mestadels för att magen har blivit väldigt stor och han värkar ha en fotboll där inne för det är ett fasligt liv på han haha

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Vilade lite på förmiddagen innan vi drog iväg.
Först besökte vi ett vindkraftvärk i Strömstad, inte alls långt ifrån där vi bodde innan
Min lilla prins på trappen till ett vindkraftvärk
Sen fortsatte vi på motorvägen mot Norge. På vägen dit på så stannade vi vid ett nytt rastaställe vid den nya motorvägen. När dom anlade den rastaplatsen hittade dom ett jätte gammalt skelett från en val som levde där när det fanns vatten där
Min son var väldigt fachinerad av detta
Sen bar det av mot Norge, närmare bestämt Fredrikstads fästing
Älsklingen, lilla prinsessan och min lilla prins
Jag hade tydligen inte varit snäll haha
Krister utanför en fängelsehåla
Krister testar en kanon
Patricia
Krister på Nordby shoppingcenter
Vi stannade till där så vi kunde köpa farsdagpresent
När vi sen kom hem lämnade jag bara av dom hemma och åkte till affären och handla lite.
Väl hemma åt vi middag och sen blev det mys med godis framför tv:n.
Idag ville Krister tälta och det fick han lov till. Så nu ligger han i lektältet inne i sovrummet=).

Barnmorskan!

Idag var det blandannat barnmorske-besök. Och det gick jätte bra=). Fick veta att bebisen växte som han skulle=). Så det var inga konstigheter i dag alls=)

Vecka 32

Barnet:

40 cm och 1.7 kg.

32 veckor gammal och inlagringen av underhudsfett fortsätter. Barnet skall gå upp ungefär 2 kg på de resterande 8 veckorna. Det är starkare och kan ge dig rejäla kickar. Om barnet sparkar rakt på din urinblåsa kan du till och med kissa på dig. Hjärnan fortsätter att utvecklas och växa. Man vet att barnet vid den här tiden har aktivitet i hjärnan både när det är vaket och när det sover. Om det betyder att barnet drömmer har man däremot inte kunnat påvisa. På små pojkar börjar testiklarna nu att gå ner i pungen.

Mamman:

Nu kommer den stora magens tid.

Du behöver mer vila, mat och dryck för att orka och för att barnet skall kunna växa ordentligt.Beroende på var ni bor i Sverige har ni troligen redan tagit ställning till var ni skall föda. På många håll finns fler än ett alternativ. Vanligast är att man väljer den klinik som ligger närmast hemmet, det känns oftast tryggast och enklast. Det finns de som vill föda hemma. Då är det viktigt att man i mycket god tid får kontakt med någon av de barnmorskor och läkare som arbetar med hemförlossningar. De är inte så många men fråga er barnmorska om det finns någon i ert närområde, eller sök på internet.

 

Det märks att det är en "stor" bebis där inne. Kan ibland ha problem att sitta riktigt när han härjar där inne. Han sparkar ner mot mina ben och trycker sig upp mot mina revben. Det visade sig även på ultraljudet dom gjorde för ca 2 veckor sedan att han hade en övervikt på lite över 100 gram för tiden. Jag är inte van vid att få så stora barn. Barnmorskan tycker att det är normal storlek på han nu men det är ju mer än vad jag är van vid.


Myskväll!

Igår blev det en ganska lugn dag. En sådan där typisk söndag. På kvällen hade vi myspys till tv:n närmare bestämt till:
Beck-mannen utan ansikte
Jag älsklar verkligen beck-filmerna. Speciellt Persbrant, han är ju bara för rolig. Mannen utan ansikte är min favorit så jag blev ju jätte glad igår när jag såg att den skulle komma=).
Finns inte så mycket mer att säga om denna dagen

Helt slut!

Känner mig helt färdig idag. Var på en liten tur i går med styvsonen och Älsklingen. Patricia fick vara hos svärföräldrarna Körde typ 120 mil fram och tillbaka till tyskland. Vi åkte hem i från vid 5:30 igår och var hemma igen vid 3 i natt. Hade det inte varit för jag hade sovit dåligt innan och att jag är gravid hade det nog varit lättare. Och att det var så mörkt tidigt gjorde inte saken lättare heller. Så nu blir det att mysa med Älsklingen i soffan till så mycket bättre på fyran
Blir lite bättre uppdatering imorgon när jag är lite mer utvilad förhoppningsvis

Godmorgon!

Nu märks det verkligen att det är höst ute och att vintern närmar sig. Det blir allt mörkare ute nu efter att man har fått ställa om klockan
Härrom dagen var jag på ett extra ultraljud för vikt-uppskattning på bebisen. Han växker bra inne i magen
Det både känns och märks.

Det var ett tag sedan!

Ja nu var det ett bra tag sedan jag bloggade sist. Har inte riktigt haft tid med det nu när lilla prinsessan kräver mer tid. Har fått lite klagomål om detta *pekar på* haha.
Det som har hänt den sista tiden är att styvdotterns son har fyllt 1 år i oktober, så då var vi nere och firade honom.
Helgen efter fyllde min pappa 70 år så då var det ner igen och fira honom i dagarna 2. Firade han den 20:e oktober den dagen han fyllde. Då blev det jag med familj, mina syskon med familj.
På fredagen var vi där igen på födelsedags-middag, men då var även pappas syskon med respektive uppe från blekinge.
På lördagen när vi kom hem igen fick jag sätta mig och plugga lite inför ett demojobb som jag hade på söndagen. När jag skulle till jobbet på söndagen var det en flane som hade parkerat så dumt att jag inte kom in i bilen=( och eftersom min mage har blivit ganska stor med kunde jag inte klättra in i bilen från andra sidan. Så jag fick snällt vänta och kom en timme för sent till jobbet, så jag var inte glad den dagen.
Nu är det inte så länge kvar tills jag ska föda, nu är det bara ca 8 veckor kvar=). Foglossningen är inte så trevlig nu, så det ska bli väldigt skönt=).

RSS 2.0