Jobb!

I lördags åkte vi hem på förmiddagen. Det var skönt att få komma hem, fast det skulle inte vara så länge.

I söndags morse fick jag åka till jobbet igen. Då hade jag och chefen en flyttstädning

7 timmar tog det, sen åkte jag hem igen. Var inte hemma förrens vid 19:30. Jag skulle inte åkt hem egentligen, då jag hade en flyttstädning idag, men jag kände mig inte riktigt bra. Vakna i morse och mådde illa och feber. Men nu har det äntligen gått över. Så i morgon ska jag ner till jobbet igen för att jobba 5,5 timme, så det är ju inte så länge=). Ska åka hem till familjen på onsdag igen, för då har jag en kort städning och börjar inte förrens sent på torsdag=).

I eftermiddags har vi varit och handlat i mataffären. Jag har även städat och bakat sockerkaka. Älsklingen stod för middagen idag och då blev det lövbiff, kokt potatis och brunsås :P

Lång arbetsdag!

Idag var det en lång arbetsdag. Jag började med min vanliga städnig klockan 8. Men idag fick jag hjälp av en arbetskamrat för att det skulle gå fortare eftersom vi hade två flyttstädningar med

När vi kom till den första flyttstädningen var chefen där för hon skulle vara med på flyttstädningarna.

Klockan 20:30 var vi äntligen färdiga.

Då åkte jag till McDonnalds och köpte med mig mat.

Nu kollar vi på bigbrother.

Låång dag!

Idag blev det jobb i fyra timmar. Efter det åkte jag och handlade i mataffären, tankade bilden och köpte skor som jag ska ha på jobbet.

Efter det åkte jag hem till styvdottern Melinda och hennes son Trolls. Jag och Melinda körde singstar och jag sjöng för full hals och det lät ju där efter haha. Melinda vann, men hon har ju övat en del.

Efter det åkte vi och hämtade älsklingen och lilla prinsessan. Det blev en lång färd. När vi var på väg hem stannade vi och käkade på ett rasta-ställe. Innan vi kom hem till henne igen stannade vi och köpte godis och dricka som vi skulle ha till bigbrother.

Trötter!

Idag var det till att gå upp tidigt, runt 5:30-tiden skulle jag gå upp, men det blev inte förrens vid 6. Jag var jätte trött. Men när jag kom ut vakna jag till rejält. Då var det ca 10 minus ute.

6 timmars jobb blev det idag. Och det känns gott att få lite extra jobb=). I morgon ska jag och styvdottern Melinda och hennes son Trulls åka och hämta älsklingen och Patricia efter att jag har slutat jobba, så dom kommer ner hit till mig=).

I dag har jag och Melinda käkat pizza. Lilla Trulls fick titta på.

Ikväll ska jag och Melinda kolla på BigBrother och käka godis.

Mys till tv:n!

Nu när Patrica sover så gott myser jag och älsklingen till måndags-tv:n

Har kollat på:

halv åtta hos mig:

och så har vi sett:

familjen annorlunda

och just nu kollar vi på:

spårlöst

Skönt att jag inte behöver börja så tidigt på onsdag, för då behöver vi inte åka så tidigt på onsdags morgon.
Det blir värre på fredag. Då börjar jag klockan 8 och kanske slutar runt 21 på kvällen. Men det blir ju ledigt över helgen.
Nu ringde precis chefen. Ska ner i morgon och jobba 6 timmar för en tjej som har blivit sjuk.

Ledsen bebis!

Idag har inte Patricia haft en rolig dag=(. Vi var på BVC där vägdes hon och så fick hon två sprutor i vadera ben. Hon blev så klart jätte ledsen
Men det gick över snabbt.
Hon hade växt jätte bra, så hon följer sin kurva bra=)

Efter BVC var vi i mataffären och handla lite. Fick bland annat köpa nya blöjer som är storleken större.

Väl hemma gjorde jag middag och efterrätt till Patricia och rester till oss från igår.

Sen blev det full fart på Patricia. Hon var jätte lesen så hon fick en alvedon. För första tanken var ju så klart på sprutan. Man kan ju bli lite dålig av den. Men det verkade vara magen med, eftersom hon fortsatte även när alvedonen skulle hjälpt och så var hon väldigt trött oxå. Det berodde nog på att maten inte var tillräckligt lös.

Nu har hon äntligen somnat efter att älsklingen gav henne lite vatten.

Vaccination!

Idag ska vi till BVC med Patricia

Stackarn ska få sin vaccination idag

Får se hur det går.
Hon skulle fått den vid 5-månaders åldern egentligen, men hon fick den första så sent. Vi fick väcka henne sist och då var hon inte så glad. Eftersom hon då var välldigt ledsen så valde läkaren att inte ge henne någon spruta.

Får hoppas att det går bättre idag och att hon slipper å ha ont efteråt.

Ska bli spännande å se vad hon väger då det var ett tag sedan vi var där. Har i alla fall upptäckt att hon börjar bli för stor för blöjerna. Så nu är det till att byta till en större storlek.

Myspys och bra Tv=)!

Har nu äntligen städat färdigt kök och badrum=).

Idag gjorde älsklingen middag och då blev det stekt fläskfile i form med chillisås och ris :P.

Sen blev det fika med sockerkakan jag gjorde i förmiddags :P.

Nu sitter älsklingen och ger Patricia kvälls-vällingen innan hon ska lägga sig. Sen ska vi mysa  framför tv:n och då kommer det massa bra=)

Blandannat:

Solsidan

sen kommer:

time out
ett väldigt roligt program

och sen kommer:

Wallander-tjuven

Skulle åkt till jobbet imorgon egentligen och börjat veckan med en flyttstädning. Men chefen ringde idag och talade om att det inte blir framflyttat. Dom hade inte fått ut alla sina grejer än så vi ska ta den städningen på fredag när jag redan har massa städningar. Då blir det från tidiga morgon till sena kväll. Men det får gå. Så jag börjar inte min vecka förrens på onsdag, så då åker vi ner på onsdag morgon istället.

Städning & bakning!

Har städat lite i köket, lekt med Patricia och fikat med älsklingen med nybakad sockerkaka :P

Så nu får jag städa av köket igen.

Har även tittat på det där "sälj eller släng". Herregud som det såg ut. Stackars pojk. Ni som inte har sett det så handlar det om en ensam-stående mamma och hennes son. Dom hade så mycket saker på pojkens rum så dom kom inte fram. Dels var rummet fullt med leksaker och så hade mamman laggt in mycket av sina saker me. Nu var det en tjej som håller i programmet där och hjälpte dom. Dom fick välja på att slänga eller sälja. Dom fick sålt så mycket så dom kunde åka till Gran Canaria.

Nu blir det fortsättning på städningen

Godmorgon!

05:00 vaknade Patricia idag. Efter mat och ny blöja somnade hon igen och älsklingen har somnat på soffan. Så nu sitter jag och tittar på barnprogram på 4:an själv.

Just nu är denna på tv:n
kommer inte ihåg vad den heter

Tv-kväll!

Det blev ingen shopping idag. Jag har röjt och städat lite. Nu på eftermiddagen har älsklingen gjort fiskpinnar, ris och brunsås till middag :P.

Nu på kvällen har vi kollat på:

Melodifestivalen
Den här låten var grymt bra tycker jag=)

Nu börjar det en komedi på 6:an:

Fever pitch

och sen kommer det en thriller:

Return to paradise

Shopping!

Nu har vi äntligen kommit hem igen över helgen=). Köpte en matstol till Patrica på vägen hem med ett tillhörande bord och dyna=)
Den stolen vi köpte vad röd.



Invigde det igår när vi kom hem och det var mycket populärt=)

På måndag morgon ska jag åka ner igen, ensam=(. Älsklingen ska till BVC med Patricia på måndag. Men i veckan kommer dom ner till mig=).

Idag ska vi på en shopping-tur upp till Nordby eller Svinesund. Har inte bestämt oss än. Ska titta på en ny bättre dammsugare bland annat.

Jobb i alla fall!

Vid 13 ringde chefen och undra om jag kunde hoppa in på en städning inte långt här i från. Och det var ju självklart.

Ena tjejen som städar där var sjuk. Eftersom det är hon med körkort kunde ingen av dom komma. Det skulle ta mig 4 timmar å städa det själv och därför var det brottom så jag skulle hinna en del innan dom kom hem.
Hon hann å komma hem med barnen, men det gick bra endå=).

På vägen hem åkte jag förbi apoteket och sen var det hem till svärföräldrarna å äta spaghetti och köttfärssås :P.

Nu dricker vi kaffe till nyheterna sen ska vi kolla på massa tv.

Sen kommer:

halv åtta hos mig

och sen blir det:

sveriges värsta bilförare
ser hur klantiga dom flesta är denna gången

och efter det kommer:

svensk maffia

sen blir det till att gå och lägga sig. det kan bli en väldigt lång dag i morgon. Jag har min vanliga 5-timmars städning i morgon. Och om den tjejen som var sjuk idag kan det bli mer. Men då får jag hjälp av chefen med min städning sen tar vi hennes städning tillsammans på så sett behöver det inte bli så mycket mer tid för mig i morgon.

När jag har slutat i morgon ska vi åka å köpa en dammsugare och sen ska vi åka å köpa en stol till Patricia på IKEA på vägen hem. Och det är ju några mil hem. Vill gärna hinna hem innan det blir för mörkt. Gillar inte att köra när det är mörkt. Speciellt inte när man är lite trött.

Lugn dag!

Idag blir det en lugn dag. Skulle börjat på en ny städning idag, men det blir inte förrens om två veckor. Så jag blev ledig idag me.

Idag är det inget speciellt planerat då jag hade planerat att jobba. Kanske åker och hälsar på styvdottern och hennes son, Trulls sen i eftermiddag.

Har suttit och kollat lite på nätet efter en resesäng. Patricia har legat i samma säng som oss när vi är här hos svärföräldrarna. Men snart ligger hon nog inte still där så länge till, då hon snart kan sätta sig upp själv.
Hittade en på jysk föpr 399:-

Ledig!

Idag var jag ledig, så då åkte vi till styvdottern och hennes son å hälsade på. Där spelade vi wii och det var jätte kul=). Och så var vi med henne och hennes son på BVC.

Hon åkte med oss till svärföräldrarna sen och åt middag. Nu har vi kört hem henne och hennes son och kom lagom tillbaka till:

fuskbyggarna

När det är slut kommer det nog något mer på tv. Svärföräldrarna brukar kolla på serier på vardagarna som kan vara rätt så bra.

Lugn Tv-kväll!

Nu i eftermiddag fick vi kött och potatismos till middag :P.

Nu i kväll ska vi ta det lugnt framför tv:n och då ska vi se på:

halv åtta hos mig

Sen kommer bygglov:

sen vet jag inte vad som kommer på tv. Svärföräldrarna har lite fler kanaler och dom följer serier som vi inte kan se. Så det blir nog något sånt sen.

Jag har varit lite dålig på att lägga ut personliga bilder som bland annat på Patricia. Men eftersom jag pendlar ganska mycket nu i och med jobbet så har det helt enkelt inte blivit att jag har tagit så mycket kort och dom jag har tagit har inte kommit in i datan.
Ska försöka få till tid att lägga in lite bilder.

Lugnt!

Resten av denna dagen har inte så mycket mer att bjuda på än jobbet idag. Skulle jobba i 3 timmar. Men det tog nästan 4 timmar. Det var hundhår ÖVERALLT, å det var inte helt lätt att få bort. Det var det inte så mycket sist.
Denna bilden har jag hittat på nätet. Men det är sådan här söt hund hon har. Han brukar följa efter mig när jag städar.

Eftersom städningen inte får ta längre tid än 3  timmar just där, får jag gå kortare tid nästa gång jag ska dit som är om två veckor, sa chefen när jag pratade med henne.

Man vill ju gärna lämna det helt rent. Så jag får hoppas att det inte är så mycket hundhår nästa gång så jag klarar tiden.

Jobb!

Ja, snart bär det av till jobbet. I dag blir det bara 3 timmar
Ska köra älsklingen till läkaren först.
Efter jobbet vet jag inte vad som händer. Men som det ser ut just nu blir det en ganska så lugn dag.

Jobbet igen!

I morse blev jag glatt överraskad då älsklingen fick för sig att han och patricia skulle följa med mig=).
5:50 åkte vi ner eftersom jag skulle börja med flyttstädningen klockan 8:30.
Medans jag jobbade var Älsklingen och Patrica hemma hos styvdottern Melinda och hennes son Trulls och häslade på. När jag hade jobbat färdigt vid 15:30 åkte jag dit en stund med innan vi åkte hem till svärföräldrarna.
Nu har vi ätit middag och då blev det skruvade mackaroner, ugnsfalu och bacon :P.
Nu sitter vi och kollar på nyheterna.
Sen ska vi se:
Halv åtta hos mig
och sen kommer:
familjen annorlunda
efter det ska vi kolla på:
spårlöst

Myskväll!

Idag har jag och Patricia lekt lite, lyssnat lite på youtube och varit i mataffären och handlat lite medans Älsklingen har varit hemma och hjälpt grannen med veden. När vi kom hem åkte vi med älsklingen till en avlägsen granne. Han och grannen skulle göra i årdning högen med träd som dom har fällt.

Efter ett tag blev Patricia lite kinkig så vi åkte hem och började med maten. När älsklingen kom hem åt vi stekt potatis, kött och brunssås :P.

Efter det nattade jag lilla Prinsessan.

Just nu myser vi till tv:n och just nu kollar vi på:

solsidan så klart=)

Efter det kommer som vanligt:

Time out

och sen blir det:

wallander-kuriren

Får passa på att mysa lite extra med älsklingen  eftersom jag åker till jobbet i morgon.

Men på tisdag kommer älsklingen och Patricia ner till mig och stannar tills jag har jobbat färdigt för veckan.

När vi åker hem på fredag ska vi stanna till på IKEA och köpa en stol till Patricia.

Nöjd!

Jag är nöjd med gårdagens resultat av melodifestivalen=).
Tyckte Sanna vär väldigt bra

Blev lite sent i natt då jag såg på massa filmer på natten. Så jag gick inte upp förrens vid 9 i morse.

Ska börja jobba i morgon igen. Skulle åkt idag egentligen, men har inte större lust till det. Så jag åker i morgon bitti i stället så får jag en kväll till med familjen=).

Ska dra till mataffären så fort lilla prinsessan vaknar. Älsklingen är uta och hjälper grannen med veden.

Myskväll!

Idag blev det kött med ris och brunsås till midda :P
Sen blev det nattning av lilla prinsessan samtidigt dom jag kollade på:
postkodsmiljonären

Nu käkar vi negerbolls-smet och just nu ska melodifestivalen börja

och sen ska vi mysa till:

daylight

Städdag!

Idag har jag totalstädat badrummet
och lekt med lilla prinsessan medans älsklingen har varit i skogen med grannen.
Nu blir det lite mys i soffan innan middan

Jobbig hemgång!

När jag åkte till jobbet i morse gick det jätte bra. Väglaget var bra och det var inte såå halt ute.

Men när jag skulle köra hem var det inte lika kul. Det blåste kraftigt och snön som hade kommit yrde omkring på vägen och det hände en del olycker. En lastbil hade kört in i mitträcket på motorvägen så man fick köra i väggrenen förbi. Lastbilarna kunde inte komma förbi så dom fick snällt vänta vid sidan strax innan. Efter några mil till hade en lastbil vällt så då styrde dom om trafiken så man fick ta en annan väg eftersom dom stängde av den delen av motorvägen.
Och den vägen man fick ta var inte rolig alls. Den var väldigt smal och det var väldigt halt väglag med massa snö över. Där blåste det ännu värre. Så där gled man fint fram.

Uddevalla-bron ska man ju inte bara tala om. Det var nästan krypfart över i den blåsten. När jag hade ca 2 mil kvar hamnade jag strax bakom en långsamgående lastbil så klart. Hela den resan tog mig 2 timmar och 45 minuter i stället för 2 timmar. Jag hörde om fler olycker på radion, men jag hade den turen att det hände bakom mig.

När jag kom hem vid 17:15 stod älsklingen å lagade middag. Då blev det stekt potatis med korv och brunsås :P.
Innan middagen passade jag på att leka med lilla prinsessan och damma lite

Efter middagen blev det mys framför tv:n. Sammtidigt som jag nattade Patricia kollade vi på:

Postkodsmiljonären

När det var slut hade hon somnat. Och då kom:

Let´s dance
Som jag tittat färdigt på just nu. Älsklingen har däckat av i soffan. I pausen passade jag på att diska upp efter middagen.

Innan utrustningen på Let´s dance kommer tillbaka kommer:

parlamentet

Efter utrustningen på let´s dance kommer:

modern family

Sen ska jag självklart se på:

samantha

Lugn dag!

I dag fick det bli en lugn dag i och med att jag är lite slö och mör idag. Men det känns ändå rätt skönt samtidigt för då vet man att man har rört på sig haha. Det känns väldigt gott att ha fått komma igång med lite arbete igen eftersom jag är van vid högt tempo och i perioder jobba mycket. Har varit stilla läänge nu. I och med att jag inte kunder röra mig så mycket i graviditeten och efter jag hade fött Patricia. Jag gillar inte att vara still så mycket. Måste ha fart och fläkt=). Men idag fick det bli en sådan dag. Måste ju ta det lugnt någon gång oxå=).
Fast helt lugnt har jag inte tagit. Körde in en granne till stan fram och tillbaka. Han skulle uträtta lite ärenden där och då passa jag på att gå in i mataffären.
Eftersom jag inte kom hem förrens vid 22:20 igår fick jag se halv åtta hos mig i repris idag
Efter det blev det middagstillverkning och då blev det spaghetti och köttfärssås :P
Sen kollade vi på:
dagens halv åtta hos mig
och nu kollar vi på:
sveriges värsta bilförare
Dom är ju för sköna dom människorna. Jag skulle inte vilja möta dom ute i trafiken
Sen kommer:
The Fantastic Four

Imorgon blir det att gå upp tidigt. Ska åka till jobbet vid 5:30 *huva ligen*.
Men då ska älsklingen och lilla prinsessan med=). Dom ska träffa hans dotter med son.
Sen blir det att åka hem igen. Blir ett fasligt körande denna veckan. Men jag har haft lite konstiga tider och sen är det väldigt viktigt att det inte går för många dagar utan att Patricia får träffa mig. Nästa vecka blir det bara ledigt onsdag. Men jag jobbar inte så mycket dom andra dagarna. Och då ska jag vara hos svärföräldrarna. På onsdag kommer älsklingen och lilla prinsessan ner=). Då blir det inte så många dagar utan dom=). Det var inte meningen från början att jag skulle jobba så mycket utan jag ska ta ut min mammadagar med. Men på det här settet kan jag spara mycket dagar=).
Jag har upptäckt att det inte rättar om man skriver fel här längre. Jag har dyslexi och har då haft god användning av det. Så ni får ursäkta min stavning.


Sleten och träningsvärk!

Igår morse åkte jag till jobbet. Och då blev det redan vid 5:30 eftersom jag hade ca 23 mil att köra. Trotts trafiken i göteborg flöt det på så jag kom i bra tid. På den lilla vägen jag skulle börja min städning stod en lastbil mitt i vägen. Det var ju bara att snällt vänta tills han kunde komma tillbaka och köra bort den så jag kom fram.
Men det var inte så farligt med tiden. Jag började 8:15 istället för 8.

Vid 9:30-10:00 kom chefen. Vi skulle göra en flyttstädning tillsammans med två andra efter min städning. Men två var sjuka, så chefen kom och hjälpte mig så vi kunde köra på med flyttstädningen bara vi två. Eftersom hon var där och hjälpte mig passade vi på att flytta sofferna och ta noga under dom.
Sen var det till att stressa så vi skulle hinna.

När vi kom till huset vi skulle städa så fick jag se att det var jätte stort och det skulle vi ta själva=(. Hon ringde in två killar som tog fönstrerna för oss i alla fall så vi slapp å tänka på det.

Vi var där vid 11:30 och var inte färdiga förrens vid 20:00. Snacka om att jag kände mig helt färdig när jag slappna av och satte mig i bilen igen.

Jag trodde inte att det skulle ta såå lång tid så jag hade ringt svärmor å sagt att jag inte skulle komma utan att jag skulle åka hem i stället. Vill ju inte gärna vara i från min familj och så är jag ledig idag, eller rättare sagt egentligen var jag inte det.

När jag hade kommit en bra bit på väg, så ringde chefen och undra om jag kunde hoppa in för en av dom tjejerna som var sjuka och det kunde jag ju så klart. Så jag ställde larmet på 6:20 i morse. Men när jag hade tittat ut och lyssnat på nyheterna så var det ju bara att ringa chefen och säga att jag inte kunde komma. Det var snorhalt ute och det var klass 1 varning. Lastbilar stod lite var stans på vägen så jag skulle inte komma fram.

Så jag hoppas att hon har löst det annars får jag väll ta den imorgon när jag ska jobba om hon inte har löst det.

När jag vakna i morse höll jag inte på att komma upp. Jag hade sån träningsvärk så det var sjukt. Jag trodde inte man hade så mycket muskler i kroppen
Jag har till och med träningsvärk i fingrarna haha. Men det är ju inte så konstigt så som jag skrubba igår.

Nu ligger prinsessan och älsklingen och sover så nu skall jag passa på att lata mig i soffan

med en kopp kaffe

Promenad och mys!

Idag gick vi en längre promenad än igår. Två timmar var vi iväg och vandra.
När vi kom hem igen åkte vi till mataffären och så köpte vi en pizza  till lunch :P.
När vi kom hem igen hjälpte älsklingen grannen lite, sen gick vi allihopa till en annan granne som fyller år idag.
Där blev det kaffe, tårta och kakor :P. Ingen speciellt nyttig dag, så det är tur att man har varit ute och gått långpromenad=).

Nu ikväll har vi kollat på:

halv åtta hos mig

och så har vi sett:

bygglov

och nu myser vi till:

Ready to rumble


Konstigt väder!

Igår under dagen snöade och regna det om vart annat. Fast det var uppehåll när vi var ute och gick=).
I går kväll/natt regnade det som bara den
Ändå försvinner inte isen.

Här har det inte blåst såå mycket, men ner igenom har det blåst på rejält

Många har blivit strömlösa=(. Tur man har sluppit det. Är inte så kul när man har en så liten hemma

Idag ska vi på en promenad igen. Men då funderar vi på att gå lite längre denna gången.

Annars ska vi iväg och handla lite i mataffären och mysa till tv:n. Får passa på innan jag åker imorgon.

Promenad!

Idag fick vi för oss att vi skulle ut och gå. Vi gick till vindkraftverken som ligger ca 3 km från oss, så det var en bit att gå och så fick man lite träning med=).

Nu på eftermiddagen/kvällen har älsklingen fixat en grannens dotters bil. Han blev lagom färdig till middagen och:

halv åtta hos mig

och nu kollar vi på:

familjen annorlunda

sen kommer:

spårlöst

Skulle åkt till jobbet i morgon egentligen eftersom jag börjar tidigt onsdags morgon. Men jag vill vara hemma med mina älsklingar en kväll till, så jag åker ner tidigt, tidigt på onsdags morgon i stället. Då behöver jag inte vara borta i från dom så länge heller=)

Snart så!

Snart kanske man får se detta
Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Nu i veckan ska det komma in en kallfront med snö=(. Får hoppas att det inte blir långvarit.

Idag blir det en mysdag. Ska åka till jobbet imorgon, själv denna gången, och åka hem på fredag igen. Så det blir ju inte såå många dagar.

Myskväll!

I dag har det varit en lugn och härlig dag.

Nu på kvällen har vi myst till tv:n
Och då har vi så klart sett på:

Solsidan
Lika bra som vanligt=)

och så kollade vi på:

time out
vi kollade bara på det med ett halvt öga. Vi kollade lite på racing med motorcyklar på youtube

Nu tittar vi på:

Wallander-skulden
Den är bra, men hemsk och sorglig.

Vår?!

Idag känns det som det är vår i luften *härligt*=)
Men det kalla vädret kommer säkert tillbaka med lite snö snart. Det brukar ju vara så, och det har dom sagt på tv med=(.

Jag gick upp ganska sent idag, klockan 8 ungefär, fast jag var lite småvaken innan. Kollade på den sena filmen i natt på 4:an och den var ju så bra. Fast jag somnade innan den var slut=(. Tråkigt att bra filmer ska gå så sent=(.

I dag blir det en ganska lugn dag. En typisk söndag-dag helt enkelt. Ska iväg och handla lite i mataffären i eftermiddag annars så blir det lugnt.

Ska dricka lite kaffe och äta goda finskorpor med älsklingen nu


Myskväll/Natt!

Nu har prinsessan precis somnat, så nu sitter jag och älsklingen i soffan och myser och käkar godis

till melodifestivalen
Denna låten var ju helt okej=). Får se vad det kommer mer.

Sen kommer:

Erin Brockovic
En grymt bra film=). Har sett den ett par gånger innan, men ser den gärna igen. Den rekommenderar jag starkt!

Senare ikväll/natt skulle det komma en film som tydligen ska vara bra enligt älsklingen. Själv har jag inte sett den. Jag kommer inte ihåg vad den heter. Men jag vet att den kommer på 4:an

Mysdag!

Idag har vi haft en mysdag hela dagen=).

Just nu kollar vi på:

Zorro-den maskerade hämnaren

och lilla prinsessan ligger och sover bredvid pappa i soffan

Snart ska jag göra middag. Då blir det kött, stark brunsås och mackaroner, eller potatis, har inte riktigt bestämt mig än.

Snö!

Tittade ut genom fönstret och fick se att det har kommit massa snö i natt. Får hoppas att det inte är väldigt halt ute. Ska iväg och jobba mitt 5 timmars pass idag. Dom jag ska till har en ganska brant backe upp till huset, så då är det ju bra om det inte är allt för halt.

Efter det bär det av hemmåt=).
Börjar tröttna på denna snön nu. Hade varit kul om det hade kunnat bli lite vår snart. Det ska bli varmare väder sägs det, men för att sen bli kallt igen=(.

Lugn dag!

Ja, idag blev det en lugn dag. Vi åkte inte in till den nyöppnade barnaffären. Det kommer fler dagar. Jag och svärmor satt och kollade lite på resor på nätet. Dom ska åka bort till hösten. Jag har oxå kollat lite, men vart kan jag inte skriva här för det ska bli en överraskning till älsklingen när han fyller år i mars.

I morgon ska jag först jobba och sen blir det att åka hem och vara hemma tills på tisdag. Det ska bli skönt att komma hem lite=).

Nu ikväll har vi ätit kyckling, potatis och sås till middag :P och nu sitter vi och äter semla och dricker kaffe till nyheterna.
Och den var jätte god :P.

Nu ikväll kommer det mycket på tv som vi ska se.
Först kommer:

Halv åtta hos mig
Ska bli spännande att se vem som vinner denna veckan.

Sen kommer:

Sveriges värsta bilförare
En del av dom är ju inte riktiga. Dom borde ju inte ha körkort.

Sen kommer:

Svensk maffia

Så det blir en trevlig tv-kväll med älsklingen och svärföräldrarna.

Det är tur man har dom=). Dom är så goa och ställer upp väldigt mycket=). Det känns skönt att ha sådana människor runt sig=)

Regnigt!

Här regnar det som bara den=(. Fast det är ju bra för då försvinner all jobbig is.

Idag ska jag, älsklingen, lilla prinsessan och svärmor åka till en ny barn-affär som har öppnats här.
Där har dom allt från barnvagnar, sängmöbler, kläder och haklappar.

Sen händer det nog inte så mycket mer idag. Det blir en ganska lugn dag idag. I morgon blir det jobb i 5 timmar och sen ska vi hem över helgen igen.

Slappdag!

Idag har det varit en relativt lugn dag. Jag och svärmor har suttit på nätet och kollat lite resor.

Annars har jag och älsklingen varit och tankat bilen

och så var vi på ICA-maxi och handlade lite. På vägen hem köpte vi en fin växt till svärmor som fyller år. När svärfar kom hem från jobbet hade han med sig spannris, rostbiff och potatis-sallad som vi åt till middag och det var jätte gott:P.
Sen blev det fika till nyheterna på tv:n.

Sen ska vi titta på:

Halv åtta hos mig

och så kommer:

sveriges mästerkock

och efter det kommer:

fuskbyggarna

Så det blir en fullspäckad kväll framför tv:n.

Nu ska jag se vad dom säger om egypten på nyheterna

Seg och halt!

Idag känner jag mig ganska seg och trött så det är tur att jag är ledig idag.
Och så är det väldigt halt ute

Så det är tur att man inte ska ut på några större äventyr. Ska iväg och tanka bilen sen bara så jag har bensin i bilen när jag ska iväg och jobba på fredags morgon.

Dagen blir för övrigt lugn. Svärmor fyller år idag så då blir det till att gratta henne.

Dålig jobbdag=(!

I morse åkte vi ner till mitt jobb och svärföräldrarna. Vägen ner gick bra, men var en aning stressad. Jag har fördelen med mitt jobb att jag inte behöver passa några tider. Men min chef hade sagt runt 10-tiden till henne jag skulle hem till. Hon skulle vara hemma när jag skulle städa. Vi kom inte fram till svärföräldrarna förrens vid 10 ungefär, men som tur va skulle jag inte så långt. Jag släppte av älsklingen och lilla prinsessan och åkte vidare till städningen. Det var en ny städning, men det var lätt att hitta till vägen jag skulle till. MEN numret jag skulle till fanns ju inte. Jag skulle till nummer 18 men det sista huset hade nummer 14 på den jämna sidan. Eftersom vägen var så liten och det var så pinsamt att behöva köra så nära husen för att se numret, körde jag till en skola i närheten och parkerade där. Jag tittade på min lapp igen för att kolla om det stämde och det gjorde det.

Jag gick runt på den gatan och började knacka på folk för att fråga var nummer 18 låg. Två var nyinflyttade och några vågade nog inte öppna (och det förstår jag). När jag gick där i regnet som en blöt katt öppnade en dam sin dörr och undrade om jag behövde hjälp. Jag förklarade att jag skulle till nummer 18 för att städa. Hon sa att nummer 18 inte fanns. Men när jag sa damens namn som jag skulle till, sa hon att det var nummer 19. Alltså hade chefen skrivit fel=(. Tack för den!!

Då hade jag bara velat runt i 40 minuter så mindre glad var jag. Men jag blev glad när jag fick se hennes hund. Den var jätte go. Det var en flat golden retriver.

Efter tre timmar var jag färdig. Då åkte jag och handlade lite mjölk och pizza till lunch.

Nu har vi ätit middag, då blev det potatismos och korv. Nu sitter vi och kollar på:

Halv åtta hos mig

RSS 2.0