Tredje advent!

Ja i söndags var det tredje advent. Nu närmar sig julen med stora steg=).

Det har inte hänt såå mycket sen jag blogga sist. Lilla prinsessan börjar nu bli riktigt stor och är vaken ganska mycket nu, så det blir mycket tid med henne♥.

I söndags åkte vi ner till mina svärföräldrar. Vi sov över där tills i går (måndag) eftersom jag, älsklingen, Patricia och svärmor skulle ner till Ullared.

Vi gick upp tidigt, redan vid 5:30, så att Patricia kunde lucca för farmor och farfar, så fick dom lite kaffe på sängen. Efter det åkte vi ner till Ullared. På vägen ner, vid 8, kollade älsklingen om det var någon kö in på webcameran på nätet. Och det var de=(. När vi kom ner vid 8:30 var det rätt så många bilar på parkeringen. Men eftersom vi får parkera på handikapps-parkeringen var det inga problem. Väl inne skynda vi oss till leksaksavdelningen för där brukar det ju vara värst. Men det var inte alls mycket folk=). Det var strax innan vi skulle åka hem som det blev mycket människor.

På vägen tillbaka åkte vi till varberg för älsklingen skulle till en affär. Sen åkte vi till svärmor och lämnade henne för att sedan åka hem. Vi var inte hemma förens vid 18. Vägarna här uppe är väldigt dåliga=(. Dom är väldigt dåliga på att ploga och salta vägarna här, så det fick bli krypfart det sista.

I dag har det inte hänt så mycket. Älsklingen är ute och hjälper grannen med lite grejer. När han kommer in igen ska vi åka och handla lite i mataffären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0