Vackert=)!

Just nu vräker snön ner och det blir så vackert nu när snön lägger sig=). Öppnade dörren så att Patricia fick se när det snöade. Hon såg både förskräckt och överraskad ut. Roligt att snön nu kommer och ska göra i ett par dagar, för här hade snön försvunnit ganska mycket. Kan vara lite roligt att ha snö till jul.

Gick upp vid 5:30 idag. Diskat lite, käkat frukost (köttfärssåsen från igår:P), tittat på barnkanalen med lilla prinsessan♥ och druckit kaffe.

Älsklingen är med grannen i skogen. Jag, Patricia och grannens sambo ska dit och grilla korv över öppen eld sedan, kan bli mysigt=).

Kollade lite på webkameran över ingången till Gekås (ullared) igår. Herregud va folk det var. Det var en liten kö på morgonen innan dom öppna. Sen under dagen gick folk in hela tiden. Det stänger 20:00, men parkeringen blev inte tom förrens vid 20:40. Likadant är det idag, fastän idag var kön lite längre på morgonen. Jag är väldigt glad för att jag har avklarat det. Det var inte såå mycket folk när vi var där.
Vill ni själva gå in och kolla kan ni trycka här så kommer ni direkt till kameran:http://www.gekas.se/webbkamera/kamera2.htm. Annars är hemsidan:http://www.gekas.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0