Läkaren!

I går hade vi en tid för Patricia till läkaren på eftermiddagen. Anledningen till detta är för att när hon var liten bebis blev hon väldigt skrikig en kväll. Då var vi och hälsade på hos svärförälrarna, som  bor en bit utanför göteborg. Vi bestämde oss då för att åka in till Östra sjukhuset i gbg. Där visade sig att det inte var något fel med henne:). Däremot tyckte läkaren att hon hade armarna för mycket uppåt när hon låg ner
här är hon ca en månad gammal
Han tyckte vi skulle följa upp det. Och så blev det. Nu har vi träffat denna läkaren för tredje gången och varje gång säger han att allt ser bra ut. Så nu tyckte han att vi kunde släppa det:).
Vi passade på att ta upp om problemet med hennes mage, som fortsätter att ställa till det för henne:(.
Läkaren sa att hon helt enkelt var rädd för att bajsa. Det började i sommras att hon var hård i magen och då tog jag upp det med BVC direkt när problemet började och då rekomenderade hon en medecin som är receptfritt på apoteket. Den har vi gett henne varje dag sedan dess. Men hon skriker fastän hon inte är hård. Läkare sade att det kan vara psykiskt. Att hon helt enkelt har blivit rädd för att bajsa. Så nu ska vi se till så att hon aldrig blir hård igen genom att ge henne den här medecinen hela tiden. Har hon inte bajsat på tre dagar ska vi ge henne lavemang. För blir hon hård igen kan hon bli rädd igen och då står vi på ruta ett. Håller vi på så här nu (och det kan ta upp till ett år) kommer hon att lära sig att det inte är så farligt.
Jag säger bara en sak..stackars mammas lilla hjärta

Kommentarer
Postat av: Elleys.blogg.se

Vad söt hon var!

Fin header också!

2012-01-28 @ 12:33:27
URL: http://elleys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0